URGENT

Un palafollenc, finalista per Barcelona al certamen Mr. Gay Pride España 2018

Compartiu aquesta història

Es tracta de Javier Casquet, un palafollenc que actualment resideix a Tarragona, i que serà el representant de Barcelona a la gala nacional d’aquest certamen juntament amb una quinzena més de participants.

Es tracta d’un certamen destinat al públic Gayfriendly, on competeixen participants d’arreu de l’Estat, amb l’objectiu de contribuir a donar visibilitat del col·lectiu LGTBI.

La final de l’edició d’enguany se celebra demà divendres a Madrid, en el marc de la celebració del Madrid Orgullo 2018, a la Puerta del Sol de la capital espanyola.

Casquet, de 38 anys, es presenta com un aficionat a la música i un noi aventurer, i explica que es planteja el Mr Gay Pride España com un repte personal.

Segons explica ell mateix a la seva presentació al certamen, “té un compte pendent amb ell mateix”, i admet que fa un temps “s’avergonyia de ser com és” i que li va costar fer pública la seva orientació sexual.

El palafollenc explica que li agradaria donar un impuls a tots aquells que encara no s’han atrevit “a sortir de l’armari” per les pors interiors que provenen dels prejudicis de la societat.

A la vegada, Casquet també dóna suport a les persones que formen part del col·lectiu LGTBI i que volen construir una família i reivindicar els seus drets independentment del gènere.

El palafollenc Javier Casquet desfilarà demà davant de les 20 Mil persones que assistiran de públic, en un gala presentada per la locutora Luján Argüelles i el reporter Omar Suárez, i que decidirà el guanyador d’enguany del Mr. Gay Pride España 2018.

 

Foto: Mr Gay Pride España

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics