URGENT

L’Ajuntament assegura que vol millorar la implementació del nou sistema de recollida selectiva

Compartiu aquesta història

Després de les diverses queixes aparegudes a les xarxes socials i pel malestar generat entre alguns sectors de la població al voltant de la gestió de les deixalles, l’Ajuntament de Palafolls ha volgut explicar a la ciutadania de quina manera s’està treballant per millorar aquest tema.

Des del consistori s’assegura que des del 15 de juny, dia en què es va iniciar el canvi, s’està treballant per implementar de la millor manera possible el nou sistema de recollida selectiva.

Per tal de donar resposta a les queixes i suggeriments de la ciutadania al voltant d’aquest tema, fa dos dies que l’Ajuntament ha posat en marxa dues vies de contacte –un telèfon mòbil i un correu electrònic– per tal de donar resposta als palafollencs.

Martí Victòria, regidor de Serveis del consistori, explica que tothom que contacti per comunicar incidències o bé fer algun tipus de queixa o suggeriment tindrà resposta de l’Ajuntament.

Victòria, que ha agraït la paciència i la resposta de la ciutadania davant d’aquest període de canvi, ha defensat la implantació del nou sistema.

En aquest sentit, assegura que el 90% dels punts estan funcionant “mitjanament bé”, tot i que explica que es treballa per ampliar el nombre contenidors on calgui, doblant els de cartró i envasos lleugers en alguns punts, i incidint en la neteja de l’entorn dels contenidors per part de l’empresa que s’encarrega del servei.

Segons ha explicat el regidor, s’espera que el canvi total sigui una realitat a partir de l’1 de gener de l’any vinent, moment en què Palafolls comptarà amb 250 contenidors nous i també nous camions de la recollida.

Un nou sistema que Victòria considera més modern, més àgil i més beneficiós pel municipi.

En relació a aquesta temàtica, Ràdio Palafolls emetrà aquest proper dilluns un programa especial al voltant del nou sistema de recollida selectiva al nostre municipi, amb la participació dels responsables de la regidoria, per tal de resoldre els dubtes, explicar i entendre com està la situació actual i com ha de seguir en els propers mesos.

El programa s’emetrà després dels informatius de la 1 del migdia, les 3 de la tarda, les 8 del vespre i les 10 de la nit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics