URGENT

Palafolls millora la seva xarxa WIFI pública

Compartiu aquesta història

Des de ja fa diversos anys, el municipi compta amb una xarxa d’Internet pública on els ciutadans poden connectar-se des de diversos punts de Palafolls.

Després de diversos problemes amb la xarxa, el consistori ha anunciat canvis en el sistema de la xarxa sense fils municipal.

A partir d’ara, el servei es millora amb un nou sistema de validació que ha de fer més eficient la connexió amb la xarxa pública d’Internet.

A partir d’ara, qui desitgi connectar-se a alguns dels punts WIFI existents a Palafolls, ho podrà fer validant el seu usuari i contrasenya a través d’un SMS que rebrà un cop es connecti a la xarxa.

En el moment de connectar-se, l’usuari haurà d’introduir el seu mòbil com a Nom d’usuari i acceptar les condicions d’ús del servei. un cop fet això, rebrà un missatge SMS al seu telèfon amb la contrasenya per tal de connectar-se a la xarxa.

Es tracta d’una contrasenya que, en cas d’oblidar-se, es pot tornar a sol·licitar, i que té una validesa de 30 dies, després dels quals caduca.

Actualment, Palafolls compta amb un total de 8 punts repartits pel nucli del municipi des d’on es pot utilitzar el servei de WIFI.

Són les places del Fòrum Palatiolo, de Poppi, de les Valls d’Ax i la plaça Major, així com també la Biblioteca Enric Miralles –al parc de les Esplanes–, la Piscina, el Local jove de Can Batlle i el Camp de Futbol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics