Palafolls millora la seva xarxa WIFI pública

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de ja fa diversos anys, el municipi compta amb una xarxa d’Internet pública on els ciutadans poden connectar-se des de diversos punts de Palafolls.

Després de diversos problemes amb la xarxa, el consistori ha anunciat canvis en el sistema de la xarxa sense fils municipal.

A partir d’ara, el servei es millora amb un nou sistema de validació que ha de fer més eficient la connexió amb la xarxa pública d’Internet.

A partir d’ara, qui desitgi connectar-se a alguns dels punts WIFI existents a Palafolls, ho podrà fer validant el seu usuari i contrasenya a través d’un SMS que rebrà un cop es connecti a la xarxa.

En el moment de connectar-se, l’usuari haurà d’introduir el seu mòbil com a Nom d’usuari i acceptar les condicions d’ús del servei. un cop fet això, rebrà un missatge SMS al seu telèfon amb la contrasenya per tal de connectar-se a la xarxa.

Es tracta d’una contrasenya que, en cas d’oblidar-se, es pot tornar a sol·licitar, i que té una validesa de 30 dies, després dels quals caduca.

Actualment, Palafolls compta amb un total de 8 punts repartits pel nucli del municipi des d’on es pot utilitzar el servei de WIFI.

Són les places del Fòrum Palatiolo, de Poppi, de les Valls d’Ax i la plaça Major, així com també la Biblioteca Enric Miralles –al parc de les Esplanes–, la Piscina, el Local jove de Can Batlle i el Camp de Futbol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics