Blanes completa demà els canvis circulatoris al municipi

Demà dimarts, l’Ajuntament de Blanes posa en marxa la darrera fase del nou circuit circulatori que ha estat implementant aquests darrers dies. S’ha hagut de fer amb motiu de l’acabament de la primera fase de la urbanització del Pla Parcial Costa Brava, al nord-est de la ciutat. La principal modificació que entrarà en funcionament aquesta segona setmana del mes de juliol afectarà a l’Avinguda Joan Carles I, que passarà a ser un vial d’un sol sentit de circulació.

Fins ara, aquesta avinguda, que és una de les principals artèries d’entrada a Blanes al pel nord-est, era de doble sentit circulatori en el tram comprès entre la Plaça de l’Escorxador i el Carrer Treumal, en el nexe de comunicació amb la Carretera d’Accés a la Costa Brava.

A partir de demà, l’Avinguda Joan Carles I serà de direcció única, en el sentit d’entrada a la població. D’aquesta manera s’ha de completar l’itinerari recomanat d’entrada a Blanes, ja que el vial enllaça amb l’Avinguda Jaume I, que ara fa una setmana ja va modificar el seu únic sentit circulatori per passar a ser d’entrada. D’aquesta manera, els vehicles que provenen de Lloret i volen entrar a Blanes pel sector nord-est, poden fer-ho agafant l’Avinguda Joan Carles I i seguint per l’Avinguda Jaume I, anant a parar a la Plaça Solidaritat.

Una altra modificació circulatòria que entra en funcionament demà dimarts serà l’obertura al trànsit de vehicles d’un tram del Carrer Mas Palou, que actualment es troba tancat al públic i on només es permet l’accés als veïns. Aquest tram serà de doble sentit circulatori entre la rotonda de la Rambla Joaquim Ruyra i el Carrer Mas Palou amb l’Avinguda Joan Carles I. Per contra, el tram entre l’Avinguda Joan Carles I i Vila de Lloret continuarà sent en un únic sentit de pujada.

Amb l’objectiu d’informar la ciutadania, la Policia Local de Blanes ha emès una circular informativa que ha fet arribar a tots els veïns i veïnes dels barris afectats, així com a la resta dels veïns del municipi. A la carta també es recorda la direccionalitat d’altres carrers d’aquesta mateixa zona que no patiran cap modificació, però que cal tenir en compte en especial a les cruïlles d’aquests vials on sí que s’hi han fet canvis.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics