URGENT

Una seixantena de joves malgratencs participen en un nou Juliol Jove

Compartiu aquesta història

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Malgrat va posar en marxa ara una setmana les activitats del Juliol Jove, un programa adreçat al sector juvenil de malgrat durant aquest estiu amb el qual s’ofereixen tallers de tot tipus.

En total són 59 joves els que participen en les activitats, entre les quals destaquen el curs de premonitors i els tallers de creació de videojcs, apps mòbils o robòtica, que són les activitats que més bona acollida han tingut.

La majoria de joves que participen al Juliol Jove combinen 2, 3 o 4 tallers dels que s’ofereixen. Segons ha informat la Regidoria de Joventut informa que encara hi ha places lliures per als tallers del musical, mitologia de Joc de Trons, robòtica, còmics, DJ, maquillatge i també d’“influencers”.

Per altra banda, des del consistori també es va inaugurar la setmana passada l’exposició “Reptes. Joves del Maresme en els règims de mobilitat”, que es podrà veure al Centre Cívic fins aquest proper divendres en horari de matins, de 9  a 1 del migdia, i a la tarda de 4 a 8 del vespre.

Es tracta d’una mostra on s’explica la història de diferents participants joves que han viatjat ja sigui per participar en ONGs, realitzar voluntariats, pràctiques de feina, turisme alternatiu o intercanvis internacionals.

El testimoni dels joves analitza el sentit de la mobilitat internacional juvenil en una generació marcada per la globalització, la necessitat d’adquirir certes competències internacionals pel mercat laboral d’avui, les facilitats i barreres en el moviment de les persones, i els processos d’adaptació que tenen lloc en la instal·lació de les persones en un país estranger.

Aquesta exposició, que té caràcter itinerant, ja es va poder veure a Palafolls ara fa uns mesos, i està cedida pel Consell Comarcal del Maresme.

 

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics