En marxa el Casal d’Estiu municipal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ara fa una setmana es posava en marxa un nou Casal d’Estiu a Palafolls. L’activitat del casal va iniciar-se ara fa just una setmana a l’Escola Mas Prats, i que aquest mes de juliol acull un total de 183 infants, des de P3 i fins a 6è de primària.

Durant tot el mes de juliol i també l’agost, els participants del casal faran tot tipus d’activitats, des d’excursions pel nostre municipi, banys a la piscina municipal, tallers, jocs i gimcanes.

Després de la primera setmana d’activitats, aquesta emissora ha pogut parlar amb Sandra Ruiz, directora del Casal, que ha fet una valoració molt positiva del casal, tant a nivell del desenvolupament de les activitats com també pel que fa a la feina de l’equip de monitors.

Segons explica Ruiz, els primers dies sempre són de coneixença, tant entre els infants que participen al casal com també entre els monitors.

Aquest mes de juliol, les activitats giren al voltant d’un centre d’interès que és la Festa Major de Palafolls. D’aquesta manera, les activitats estan preparades centrant-se amb els preparatius de la festa, com poden ser, per exemple, la decoració de l’espai de l’escola.

Segons ha explicat la directora, es tracta d’un centre d’interès global per tots els cursos, però adaptat a les necessitats lúdiques i educatives de les diferents edats.

De cara al mes d’agost, el centre d’interès es canviarà, i llavors seran els pirates i tot el que els envolta el que prendrà el protagonisme del casal.

Durant el segon mes d’activitat, el nombre de participants serà més reduït, ja que seran en total 94 infants, dels quals només una quinzena s’incorporen de nou.

 

Foto: Imatge d’arxiu del Casal d’estiu de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics