La Festa Major de Blanes comença a escalfar motors

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Queden ja pocs dies per iniciar la Festa Major de Santa Anna, però Blanes ja comença a mostrar símptomes de celebració al municipi.

Un d’ells és la instal·lació de la Fira d’Atraccions, que aquesta passada nit ja ha començat a rebre els primers camions i tràilers dels firaires, que es posaran en marxa a partir d’aquest proper divendres.

Com és habitual de cada any, el desmuntatge del Mercat de Teixits que s’instal·la tots els dilluns al Passeig de Mar coincideix amb l’arribada dels vehicles de les atraccions.

La Fira d’Atraccions de la Festa Major 2018 començarà a funcionar tant al Passeig de mar com també al Recinte Firal d’Els Pins a partir d’aquest proper divendres.

Tot i així, la finalització de les activitats en aquests dos indrets no coincidirà. En el cas del Passeig de Mar, les atraccions s’hi estaran fins el diumenge 29 de juliol, mentre que al Recinte Firal d’Els Pins s’hi estaran fins la Diada de Santa Anna, és a dir, el dijous 26 de juliol.

D’entre tots aquests dies, una de les dates que es gaudeix especialment en família, és l’anomenat Dia del Nen. Durant tota aquesta jornada, que enguany serà el dijous 19 de juliol, els nens i nenes paguen el 50% del preu habitual de les atraccions, excepte a les anomenades ‘casetes’.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics