L’Ajuntament de Malgrat prepara un nou “A peu de carrer” a la zona del centre i del Castell

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta de la cinquena edició d’aquesta iniciativa, que es durà a terme el proper divendres 20 de juliol al municipi.

Segons el consistori malgratenc, es tracta d’un projecte que busca afavorir el diàleg actiu amb els veïns i veïnes, les entitats i les empreses dels diferents barris de Malgrat de Mar.

La iniciativa, que es va posar en marxa ara fa poc més d’un any, porta a diferents membres de l’equip de govern municipal a passejar-se per diferents zones de Malgrat per tal de parlar amb els veïns, entitats i empreses de la zona sobre les seves preocupacions, suggeriments o queixes.

El divendres de la setmana vinent seran els veïns del centre i també del barri del Castell els qui podran aturar als membres del govern per tal d’exposar-los les seves qüestions.

L’Ajuntament ha habilitat un espai al web municipal on s’explica la iniciativa de sortir al carrer per parlar amb la ciutadania. En aquest sentit, el ciutadà que vulgui trobar-se i parlar amb l’equip de govern pot contactar a través del telèfon de l’Ajuntament (93 765 33 00) o bé també a través de correu electrònic, a l’adreça apeudecarrer@ajmalgrat.cat, fins el proper dilluns 16 de juliol.

Segons el consistori, l’objectiu de la iniciativa “A peu de carrer” és escoltar a la ciutadania i conèixer de primera mà quines són les seves preocupacions i prioritats per tal de treballar en la millora del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics