URGENT

El president del Consell Comarcal del Maresme encara no ha formalitzat la seva renúncia al càrrec

Compartiu aquesta història

Miquel Àngel Martínez, president del Consell Comarcal del Maresme, va anunciar que presentava la seva dimissió aquest passat dimecres, a petició del seu partit, el PDeCAT.

Tot plegat, després que transcendís la informació que havia demanat a un operari de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, on exerceix d’alcalde, que fes unes obres a casa seva, utilitzant una dotzena de maons de propietat municipal.

Malgrat tot, uns dies després, Martínez encara no havia formalitzat la seva renúncia al càrrec, una situació que fa que el procés per dur a terme el seu relleu s’encalli.

En aquest sentit, fins que no es formalitzi aquest tràmit no es pot activar el calendari per tal de convocar un nou ple d’investidura al Consell Comarcal.

Des del PDeCAT estan sospesant dos possibles candidats per assumir la presidència del consell fins a finals del mandat.

En el moment de presentar la renúncia al càrrec, Martínez va advertir que se sentia “traït per algú molt proper” pel fet que s’hagués difós la gravació on es desprenia que tenia al seu jardí els maons propietat de l’Ajuntament.

L’encara president del Consell Comarcal del Maresme i alcalde de Sant Vicenç de Montalt va detallar que la seva relació amb el treballador que havia estat coaccionat per fer la gravació era estrictament laboral quan acabava la jornada al consistori i que el va ajudar degut a la seva situació familiar.

Segons Martínez, assegura que es va enfadar quan va saber que els maons col·locats sense el seu consentiment eren del magatzem municipal, però que va equivocar-se en no ordenar que les retiressin del jardí.

A la vegada, afirma que en el seu cas no hi ha hagut corrupció ni malversació de fons públics.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics