L’Ajuntament instal·larà càmeres per controlar els abocaments de residus prop de la N-II

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

És una de les mesures que el govern palafollenc vol impulsar dins del nou contracte de la recollida selectiva, ja que és una de les problemàtiques detectades amb freqüència al municipi.

Durant l’entrevista mantinguda en aquesta emissora amb el regidor Martí Victòria i el tècnic de Medi Ambient Oriol Bassa, els dos responsables de la gestió de la recollida selectiva van fer incís en la situació continuada d’abocaments de residus a la via pública.

En aquest sentit, Bassa va destacar els casos d’abocaments de residus detectats en indrets del municipi a tocar de la carretera N-II, on l’Ajuntament instal·larà càmeres per tal de controlar els autors d’aquests fets.

El tècnic aclareix que es tracta d’un percentatge molt baix de la població, però demana civisme per poder tenir en bones condicions el municipi.

Els casos d’abocaments de residus a la via pública és una problemàtica constant, que ja ha portat al consistori a haver de prendre mesures.

Fa uns mesos, l’Ajuntament ja va iniciar la campanya “Endreçar Palafolls”, amb l’objectiu d’eradicar la pràctica d’abandonar mobiliari i trastos vells al carrer i a llocs no autoritzats, i amb la qual s’han anat marcant amb un adhesiu els casos d’abandonament de residus a la via pública.

Bassa destaca que, darrerament, el consistori ja ha obert 3 expedients sancionadors per casos d’abocaments, i que acabaran amb sancions que oscil·laran entre 100 i 200, a banda del cost de la recollida.

Per tot plegat, el consistori ha remarcat que s’està treballant en una millor gestió del nou sistema de recollida selectiva i de la seva implantació al municipi, però a la vegada demana que la població col·labori a través d’unes bones pràctiques en aquest àmbit.

 

Foto: Google Maps

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics