URGENT

Els Premis Fotogràfics Internacionals Quillat de Blanes dupliquen la participació en l’edició d’enguany

Compartiu aquesta història

L’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes va fer entrega, aquest cap de setmana, dels guardons dels 46ns Premis Fotogràfics Internacionals Quillat.

L’acte es va celebrar aquest dissabte al vespre a la Casa Saladrigas, lloc on també s’allotja l’exposició que recull les obres guanyadores del concurs i també les finalistes.

En l’edició d’enguany dels Premis Quillat han participat gairebé el doble de treballs que a l’anterior edició. S’han presentat un total de 2.874 fotografies, de 141 autors procedents de 18 estats d’arreu del món.

Hi han competit en sis categories: lliure color, lliure monocrom, foto creativa i/o experimental, retrat, bodegó i fotografia de mar.

En total, s’han repartit 68 premis, amb una dotació econòmica total que puja als 1.500 euros, i els guanyadors d’aquesta edició han estat José Beut i Potenciano Ahijado.

Des de l’Agrupació s’ha destacat especialment que aproximadament el 15% de fotografies de cada secció han estat acceptades amb 1 punt que comptabilitza per a l’obtenció de les distincions de la Federació Catalana de Fotografia i de la Confederació Espanyola de Fotografia.

L’acte de lliurament dels premis va ser encapçalat per l’alcalde de Blanes, Mario Ros, i el president de l’AFIC, Juan Laguna.

Entre els asisstents, va detsacar la presència del veterà fotògraf Josep Maria Padren, fundador, juntament amb Joaquim Robert, de l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràica de Blanes a principis de la dècada dels 60.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics