URGENT

Demà es posen a la venda les entrades pels Empestats d’enguany a Malgrat

Compartiu aquesta història

Serà a la tarda de demà dissabte quan els interessats en veure l’edició d’enguany d’aquesta festa malgratenca podran comprar les entrades.

És la 7a edició dels Empestats, un esdeveniment que ofereix una ruta teatral sobre la pesta bubònica a Malgrat durant el segle XVII i com aquesta va afectar al municipi.

La Festa, que enguany se celebra el dissabte 4 d’agost, consisteix en una visita nocturna pel centre històric de Malgrat que té com objectiu explicar perquè la Festa Major del poble coincideix amb Sant Roc, uns fets que es remunten al segle XVII.

Per a poder gaudir d’aquesta celebració, els organitzadors han posat a la venda aquest cop unes 600 entrades, que es podran adquirir demà dissabte a partir de les 6 de la tarda al Centre Cultural de Malgrat.

Una de les restriccions que s’apliquen és que podran adquirir un màxim de 5 inscripcions per persona.

Sònia Garangou, membre de l’organització dels Empestats, explica de quina manera ha evolucionat aquesta iniciativa, que va arrencar ara fa uns anys amb només unes 140 persones de públic.

Tot i que les visites sempre giren al voltant de l’època en què la pesta va afectar al territori, els organitzadors intenten explicar cada any fets històrics diferents.

La intenció que hi ha darrere dels Empestats és, segons Garangou, didàctica.

La previsió dels organitzadors dels Empestats és que enguany es tornin a esgotar les entrades en poques hores, una tendència que ja ve de fa uns anys i que demostra la bona resposta del públic en aquesta festa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics