URGENT

La Policia Local de Blanes augmenta en un miler les actuacions del 2017 respecte l’any anterior

Compartiu aquesta història

En la reunió mantinguda per la Junta de Seguretat de Blanes, que es fa dues vegades l’any, es van fer públiques les dades relatives a les actuacions policials del 2017 al municipi.

En total, el cos local de seguretat va haver de realitzar gairebé 11.000 actuacions, una xifra que supera en pràcticament un miler les que va haver de dur a terme el 2016.

En aquest sentit, el cap de la Policia Local de Blanes, Joan Garcia, va destacar que cada cop han d’actuar més en les activitats que s’organitzen al municipi, com festes i activitats esportives, on actuen per donar suport.

Garcia també va destacar l’augment de controls d’alcoholèmia als conductors, que van deixar l’any passat 223 positius, una xifra que també augmenta respecte l’any abans. Pel que fa a les proves de psicotròpics se’n van realitzar 117, de les quals 104 van donar positiu.

A la reunió de la Junta, entre d’altres, també es va presentar el Dispositiu Especial d’Estiu i el Pla de Seguretat del Concurs de Focs d’enguany.

Durant l’estiu, els Mossos d’Esquadra reforcen la presència policial amb diversos agents i comandaments, degut a la posada en marxa de la temporada d’estiu. L’augment de visitants a Blanes, a més, encara es fa notar més amb la celebració de la Festa Major de Santa Anna i el Concurs Internacional de Focs d’Artifici.

Cada any, coincidint amb el certamen pirotècnic, es posa en marxa un dispositiu especial per donar cobertura al Pla d’Auto-Protecció i al Pla de Seguretat i Emergència que dissenya Protecció Civil.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics