URGENT

La Banda de Música de Palafolls tanca el curs aquest vespre presentant el seu darrer disc, “Essencials”

Compartiu aquesta història

Avui dijous és la data en què la Banda de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls tanca el seu curs, i ho fa d’una manera especial.

A les 10 d’aquest vespre, a la plaça del Fòrum Palatiolo, el conjunt presenta el seu darrer disc, titulat “Essencials”, una obra amb la qual han estat treballant durant aquest curs i que van enregistrar a principis del passat mes d’abril.

Ho fan acompanyats dels cantants palafollencs Lydia Navarro, Joan Parrilla i Albert Sellers. Tot plegat, en un concert precedit per un sopar de montaditos, botifarres i xistorres, entre d’altres, que comença a dos quarts de 9 del vespre.

David Martínez, director de la banda, explica que el concert d’avui està basat en part, en cançons del nou disc, que inclou temes clàssics de referents de la música dels 70, 80 i 90, com Eric Clapton, ABBA, Michael Jackson o Queen, entre d’altres, així com també per temes de swing i de big band.

Un disc que amb el nom d’”Essencials” fa referència directa a les cançons imprescindibles que el formen, i que avui dijous es presenta de manera oficial

Martínez destaca la col·laboració dels cantants Navarro, Parrilla i Sellers, tots palafollencs i que col·laboraran cantant els clàssics del concert.

El director explica que anteriorment ja havien participat en altres iniciatives, i avui posaran veu a les versions instrumentals que ha fet la Banda de Palafolls en el seu darrer disc.

El disc “Essencials”, que a partir d’avui ja es podrà comprar, és el tercer àlbum d’estudi de la Banda de l’Escola municipal de Música i Dansa de Palafolls, i arriba després del disc debut, titulat “Gènesis” i publicat ara fa 7 anys, i del seu segon treball, “Una banda de pel·lícula”, publicat l’any 2014 i on la banda va repassa les bandes sonores més conegudes del món del cinema.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics