URGENT

La Policia denuncia l’ús indegut de targetes d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda

Compartiu aquesta història

Segons ha denunciat el cos local de seguretat local, en les darreres setmanes s’han estat detectant a Palafolls casos d’ús indegut de les targetes identificatives per estacionar en places destinades a persones amb mobilitat reduïda.

Es tracta de les targetes que es col·loquen visibles al vehicle i que permeten l’ús d’aquests estacionaments. Segons la Policia Local, però, en els controls que es fan d’aquestes places d’estacionament s’han detectat diversos casos en els quals la targeta no corresponia al vehicle o bé també que no eren originals.

Per tot plegat, de del cos s’ha informat de l’inici d’una campanya per solucionar aquesta problemàtica, i que servirà per sancionar els casos d’ús irregular en aquestes identificacions.

En aquest sentit, es comprovarà si la targeta correspon al registre de la Policia i si la persona amb mobilitat reduïda és l’única usuària del vehicle en qüestió.

Ho explica Miguel Ángel Marín, cap de la Policia Local de Palafolls.

Tal i com explica el cos de seguretat local, l’ús indegut d’aquestes targetes perjudica a les persones que realment poden fer ús d’aquests identificatius per la seves condicions de mobilitat reduïda.

Les sancions que es poden interposar per aquest ús indegut poden suposar un import d’uns 200 euros. Al mateix temps, però, i segons informa la policia, en cas d’ús indegut o falsificació, pel fet de tractar-se d’un presumpte delicte, es posaran els fets en coneixement de l’Autoritat Judicial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics