URGENT

L’Ajuntament ofereix demà una xerrada sobre les opcions de nous models energètics

Compartiu aquesta història

Serà amb Som Energia, una cooperativa d’energia sostenible que es presenta demà a Palafolls amb una xerrada oberta a tothom.

A partir de les 7 del vespre, a la Sala de Plens de l’Ajuntament acollirà l’acte, on es presentarà la cooperativa, als àmbits en els quals treball, i on es resoldran els interrogants que pugui tenir la ciutadania en el camp de l’energia.

Som Energia, una cooperativa de gestió d’electricitat, va demanar la col·laboració del consistori per tal d’explicar l’alternativa d’un nou model energètic en el camp de la contractació de la llum.

A la xerrada de demà es vol explicar aquest model, quins avantatges té per al consumidor i de quina manera es pot posar en pràctica també a través de noves vies de consum i gestió energètica.

Juan Andrés Osorio, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafolls, explica que aquest tipus de cooperatives compren l’electricitat i la gestionen de manera independent a les grans multinacionals energètiques.

Unes energies renovables que, com recorda el mateix regidor, van veure’s afectades per la legislació impulsada per l’Estat espanyol i que en penalitzava el seu ús, tot i que la situació va ser revertida pel Consell Europeu, que va exigir que aquest tipus d’energies fossin potenciades.

Els assistents a la xerrada de demà que ho desitgin podran contractar la llum a través de la cooperativa a la mateixa xerrada, un cop s’hagin pogut informar i contrastar el seu rebut de la llum.

Es tracta d’una xerrada oberta a tota la ciutadania, a la qual no es demana cap inscripció prèvia i que començarà a les 7 del vespre a la sala de plens del consistori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics