URGENT

Malestar pels canvis de preus de l’Escola de Música i Dansa pel proper curs

Compartiu aquesta història

L’EMMID està immersa en un procés de canvis a nivell estructural, que han portat al consistori a reorganitzar també l’oferta de cursos que fins ara tenia el centre.

En aquest sentit, el consistori ha decidit canviar el tipus d’itineraris formatius de l’escola i, com ja va avançar el propi alcalde Valentí Agustí a aquesta emissora fa pocs dies, s’ha volgut donar més impuls i prioritzar l’àmbit de la Banda i de la Cobla de Palafolls.

Per tot plegat, el que també ha canviat ha estat el cost de les classes que ofereix l’Escola de Música, amb una pujada dels instruments que no formen part de la Banda ni de la Cobla, cosa que ha comportat les queixes dels usuaris del centre.

Les queixes se centren en el cas dels instruments com el piano, el violí, la guitarra –espanyola i elèctrica– o la bateria, entre d’altres, ha pujat en més de 20 euros al mes respecte l’any passat.

Així, si fins ara es pagaven 42 euros al mes per mitja hora de classe setmanal individual de l’instrument, a partir d’ara hauran de pagar 67 euros al mes.

En el cas dels interessats en cursar 3 quarts d’hora setmanals de les mateixes classes, passaran de pagar vora els 60 euros mensuals a pagar-ne 87.

El consistori justifica la pujada pel reajust pressupostari a què s’ha hagut de sotmetre el centre i també pels canvis en el model formatiu que donarà prioritat als instruments de la banda i la cobla.

De fet, en el cas d’aquest àmbit, els preus s’ajustaran i passarà de costar 41 euros al mes per 30 minuts de classes a la setmana a costar-ne 23.

L’EMMiD obre aquest proper dilluns un nou període de preinscripcions, després que l’Ajuntament anunciés que s’anul·lava el que es va fer al mes de maig, amb la reorganització formativa del proper curs al centre.

Tot plegat serà també debatut al ple ordinari de demà a l’Ajuntament, que serà retransmès en directe per aquesta emissora a partir de dos quarts de 7 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics