Malgrat estrena el nou Festival Murmuris

Ahir divendres, Malgrat de Mar va estrenar la primera edició del Festival Murmuris, una nova proposta que, segons la regidoria de Cultura del municipi vol “prioritzar la qualitat musical i l’entorn”, dos conceptes que el consistori considera igual d’importants en aquest àmbit.

Ahir divendres, l’escenari del Murmuris va ser la platja de Malgrat Centre, just davant de la glorieta de la plaça de Xesco Boix, i els protagonistes han estat les bandes Hailey Beavis, Nico Roig i Birds Are Indie.

Avui dissabte és el parc del Castell l’espai que acull la resta de propostes, com són l’actuació de la cantant de Nova Zelanda Lydia Cole, l’irlandès Ciaran Lavery i per tancar el festival la banda madrilenya Young Forest.

Segons l’Ajuntament, la intenció del festival és que sigui un element més de l’oferta cultural de Malgrat de Mar, amb una aposa per la cultura de qualitat i proximitat.

En aquest sentit, l’Ajuntament vol que el Murmuris serveixi per recuperar la música en directe, seguint el Pla d’Acció Cultural del consistori.

Rere l’organització del festival hi ha el segell Son Canciones, que també s’encarrega del Festival Fem Pop, inclòs dins l’Arrela’t del passat mes d’octubre.

Tots els concerts són activitats gratuïtes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics