URGENT

El Consell Comarcal del Maresme escull demà el nou president de la corporació

Compartiu aquesta història

Serà amb un ple extraordinari que començarà a les 5 de la tarda, i que compta com a únic punt de l’ordre del dia l’elecció del nou president o presidenta del Consell Comarcal del Maresme.

Aquesta setmana passada, el fins llavors president Miquel Àngel Martínez va presentar oficialment la seva renúncia al càrrec, una decisió sense el qual no es podia convocar el ple per investir nou president.

Martínez va anunciar que presentava la seva dimissió després que transcendís la informació que havia demanat a un operari de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, on exerceix d’alcalde, que fes unes obres a casa seva, utilitzant una dotzena de maons de propietat municipal.

Després d’oficialitzar-se la marxa de Martínez, el vicepresident Joaquim Arnó ha estat qui ha assumit la presidència en funcions de la corporació fins demà dimarts, quan s’escollirà un nou president o presidenta.

Previsiblement, però, qui acabarà encapçalant el Consell Comarcal serà Josep Triadó, actual alcalde Premià de Dalt i candidat que ha generat més consens entre els socis de govern de l’organisme.

Triadó és un dels nou consellers comarcal que té CiU, partit que lidera el consell conjuntament amb el PSC, partit amb qui precisament l’alcalde maresmenc també té un pacte de govern al seu municipi.

 

Foto: Consell Comarcal del Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics