URGENT

Catalunya en Comú vol que la gent de Palafolls s’impliqui en el debat polític

Compartiu aquesta història

Aquest passat diumenge, Catalunya en Comú va celebrar un acte nacional per ratificar el Consell Nacional Territorial. Es tracta dels comuns locals que s’han anat constituint en el darrer mes arreu de Catalunya.

A l’acte, celebrat a les Cotxeres de Sants de Barcelona, es van ratificar 87 dels grups promotors de Catalunya en Comú d’entre totes les confluències que integren la formació.

Una de les persones que formen part del Consell Nacional Territorial és la palafollenca Clara Hidalga, membre de l’assemblea d’EUiA a Palafolls.

Tot plegat, amb la vista posada a les properes eleccions municipals del 2019, en què la formació ja hi està treballant.

En declaracions a aquesta emissora, Hidalga ha explicat que s’està fent un treball conjunt entre les diverses confluències que formen En Comú, i que es vol incentivar sobretot la participació de la ciutadania palafollenca en la presa de decisions, intentant incloure el màxim de gent possible.

Hidalga considera que la gent es pot implicar més en el debat i la presa de decisions, ja que considera que hi ha inquietuds i dubtes entre la ciutadania, i que és positiu que es posin a debat totes aquestes qüestions.

El Consell Nacional dels Comuns va celebrar-se aquest diumenge a Barcelona, i ha estat la primera sessió d’aquest òrgan després de les eleccions internes de la formació, celebrades entre el 29 de juny i el 2 de juliol.

A l’acte hi va assistir el líder nacional de la formació, Xavier Domènech, que va reclamar “generositat absoluta”, “obertura” i que es pensi sempre “en la construcció de propostes que puguin ser guanyadores per la ciutadania”.

 

Foto: L’Actual

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics