URGENT

El ple per modificar la regulació de tarifes de l’EMMiD se celebrarà dilluns al matí

Compartiu aquesta història

Tal i com va anunciar el govern en el ple d’ara just fa una setmana, l’Ajuntament aprovarà amb una nova sessió plenària la modificació de l’ordenança de les tarifes de l’EMMiD.

Tot i que encara no s’havia concretat el dia i l’hora, finalment el consistori ha confirmat que la sessió extraordinària del ple se celebrarà aquest proper dilluns a les 9 del matí.

El ple tindrà com a únic punt de l’ordre del dia l’aprovació provisional la modificació de l’ordenança que regula les tarifes del servei de l’Escola Municipal de Música i Dansa.

Segons han confirmat fonts de l’Ajuntament a aquesta emissora, el govern ha decidit mantenir els preus tal i com estaven.

Tot plegat, després des les queixes i malestar que va haver-hi entre les famílies dels alumnes del centre quan es va anuncia la pujada dels preus de cara al curs vinent, així com també l’anul·lació de les preinscripcions que s’havien fet el mes de maig.

A la sessió del ple ordinari del divendres passat, una trentena de pares i mares de l’EMMiD van assitir al ple i van protagonitzar un intens debat amb el govern, amb dures crítiques sobre la gestió del canvi de model del centre i els canvis tarifaris.

Per tot plegat, l’alcalde Valentí Agustí va anunciar la convocatòria d’un ple extraordinari abans d’acabar el mes de juliol per tal de passar de preu públic a taxa els imports de l’escola.

Una convocatòria del ple que ha estat criticada pel grup d’ERC, a l’oposició, que lamenta que l’equip de govern hagi decidit que sigui a les 9 del matí.

A través d’un comunicat, els republicans consideren que la decisió de celebrar el ple a aquesta hora “desincentivarà la presència i les intervencions del públic”, i que a la vegada dificulta l’assistència dels regidors de l’oposició per qüestions laborals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics