El propietari de Can Palomo, a Malgrat, diu que hi vol construir habitatges

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El nou amo de Can Palomo hi vol construir vivendes unifamiliars. L’empresari local va comprar la finca el passat mes de juny amb la intenció d’enderrocar l’immoble i construir-hi cases d’aquí a dos o tres anys.

Es dona el cas, que ara el consistori ha manifestat la seva voluntat de preservar la masia que hi ha en aquests terrenys. Es tracta d’un edifici de principis del segle XX que diversos historiadors de Malgrat de Mar han demanat que es catalogui i conservi.

El propietari de Can Palomo s’ha mostrat sorprès i preocupat per la situació, ja que l’ajuntament mai fins ara s’ha mostrat interessat en catalogar la finca.

Tot i això, l’empresari tira endavant amb el seu projecte i ja ha sol·licitat el permís municipal d’enderroc. Una llicència que el consistori li hauria d’atorgar de cara el mes de setembre. L’amo de Can Palomo, però, ha assegurat que deixa la porta oberta al diàleg, mostrant-se disposat a reunir-se amb les parts interessades.

Ara fa un any, l’ajuntament malgratenc mantenia negociacions amb els antics amos de Can Palomo per comprar-los la propietat. Unes negociacions que es van trencar ja que els propietaris no van acceptar els terminis de pagament establerts per la llei.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics