Blanes tanca el Concurs de Focs a l’espera del veredicte final

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir dijous Blanes va celebrar la jornada central i que representa la recta final de la Festa Major del municipi, amb la diada de Santa Anna. Una jornada que va estar marcada, per una banda, per l’actuació de l’Orquestra Selvatana.

El conjunt va tornar a congregar una quantitat notable de públic a la plaça dels Dies Feiners, que van assistir a un Concert de Festa Major ple de cançons populars catalanes tant clàssiques com contemporànies.

A banda, un dels esdeveniments que va marcar la jornada d’ahir dijous va ser la darrera de les actuacions del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava.

Ahir tancava el concurs la pirotècnia Parente Fireworks d’Itàlia, la segona d’aquest país que ha actuat enguany als Focs, i que ja va actuar a l’edició d’ara fa 6 anys.

Tot plegat, després s’inaugurés el concurs el passat dissabte i que ha deixat 6 nits d’actuacions, la meitat amb pirotècnies estatals i l’altra amb l’actuació d’empreses vingudes d’altres punts d’Europa.

El veredicte del concurs es coneix avui divendres, després dels resultats de les votacions dels membres del Jurat Popular i de la Comissió Tècnic, que es fan públics en un acte aquest vespre al Teatre de Blanes.

La Festa Major de Santa Anna tanca la seva edició d’enguany demà dissabte amb l’Aplec de l’Amor a Cala Bona, amb la celebració de diversos actes a la tarda i el vespre. Hi haurà sardanes amb la Banda-Cobla del Col·legi Santa Maria, una missa a l’ermita de Sant Francesc i el concert de La Selva Big Band a partir de les 10 del vespre, juntament amb el sopar popular a la platja.

 

Foto: Joaquim Llorens

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics