URGENT

La Festa Major de Sant Roc de Malgrat d’enguany aposta per la música en una edició sense pregó

Compartiu aquesta història

Ahir dilluns, la regidoria de Cultura de Malgrat va presentar l’edició d’enguany de la Festa Major de Sant Roc. Una edició que aquest cop presenta diverses novetats i que arrencarà el proper divendres 10 d’agost i fins el diumenge 19, allargant un cop més la seva durada.

Un dels àmbits que destaquen des del consistori és l’aposta per la música, amb actuacions en directe cada dia de la festa, que inclou des de la Tabalada dels Diables, passant per les sardanes, els concerts de Festa Major o les barraques, fins a concerts de blues i bossa nova al parc del Castell.

Un altres dels aspectes destacats, segons el consistori, és la intenció d’oferir activitats per tots els públics, perquè tothom pugui gaudir activament de la Festa.

Paco Márquez és el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Malgrat.

Paral·lelament, el consistori també aposta per dur a terme activitats culturals com cercaviles, i també arribar a tots els punts del municipi.

En aquest sentit, tot i que Márquez reconeix que la major part de la festa major de Sant Roc es viu a la platja, el consistori vol impulsar activitats a diverses zones del municipi

A la vegada, una altra de les novetats destacables de l’edició d’enguany de Sant Roc serà l’absència de pregó.

Segons Paco Márquez, regidor de Cultura de l’Ajuntament malgratenc, el fet que la Festa dels Empestats se celebri fora dels actes de la Festa Major i prèviament a aquesta –aquest proper dissabte–, ja es pot considerar en certa manera un pregó dels actes que vindran.

A la vegada, el regidor veu interessant que es pugui obrir un debat sobre com es vol enfocar el pregó de cara a futures edicions de la Festa.

La Festa Major de Sant Roc compta aquest any amb un cartell creat per la dissenyadora malgratenca Mònica Pera, inspirat en els colors, la frescor i l’alegria que representen la festa major i l’estiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics