Blanes allargarà la Fira d’Atraccions fins aquest diumenge

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La decisió s’ha pres davant les demandes dels firaires, que han vist com la pluja els reduïa l’afluència de visitants en el primer cap de setmana de la festa, els passats 21 i 22 de juliol.

En un principi, les parades tenien autorització fins aquest passat diumenge dia 29. Ara, després que l’Ajuntament hagi acceptat la petició del Gremi de Firaires, l’espai estarà obert al Passeig de Mar fins aquest proper diumenge 5 d’agost.

La decisió d’allargar els dies de la Fira d’Atraccions va acceptar-se de manera unànime per tots els portaveus dels grups municipals al consistori.

Segons afirma el consistori blanenc, una de les qüestions que han valorat positivament tant l’alcalde com els grups municipals ha estat la bona predisposició que va tenir el Gremi de Firaires per col·laborar en l’organització de la Festa Major i del 48è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava.

En aquest sentit, en un inici estava previst que els focs es fessin del 23 al 27 de juliol, de dilluns a divendres. Pel fet de no coincidir en cap de setmana, quan se solen obtenir els millors resultats econòmics amb la major afluència de públic, el Gremi d’Hostaleria va demanar poder reunir-se amb l’Ajuntament per demanar un canvi de dates.

Posteriorment, el consistori es va reunir amb els representants del Gremi de Firaires, acordant que, a banda d’ingressar l’import en concepte d’ocupació de la via pública amb parades de Fira pel període inicialment sol·licitat, també col·laborarien en la realització d’un altre dia de focs.

El fet que aquell cap de setmana el temps no hagi acompanyat i que minvés la presència de públic, ha fet que l’Ajuntament finalment hagi decidit ampliar els dies de les atraccions.

A canvi, s’ha acordat també que se celebri un segon “Dia del Nen”, la jornada en la qual els infants tenen un 50% de descompte per accedir a les atraccions, i que serà aquest proper dijous.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics