Roba un cotxe després de ferir-ne el propietari i atropella un agent de la Policia

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest passat divendres, la Policia Local de Blanes va detenir a un jove de 18 anys, després de cometre un robatori d’un vehicle.

Segons publica el Diari de Girona, el detingut va robar les claus d’un cotxe la matinada de dijous a divendres, i el propietari del vehicle se’n va adonar. Després, el noi li va treure una navalla i el va acabar ferint a la mà i també a la cara.

El presumpte lladre va poder marxar amb el cotxe però va ser interceptat per la Policia Local, ja que l’amo va poder denunciar els fets. malgrat tot, el jove no va aturar-se i va acabar envestint a un agent que anava en moto, i que va resultar ferit lleu.

el noi, que no té carnet de conduir, va aconseguir fugir de la Policia, però es va poder localitzar el vehicle prop de casa seva, ja que el jove és conegut per la Policia per nombrosos antecedents i per haver protagonitzat diversos fets, un dels últims el passat mes de maig, quan també va robar un vehicle i va intentar atropellar diversos policies.

Tot i que el noi no era a casa, els seus familiars el van convèncer perquè s’entregués a la Policia, que el va detenir com a presumpte autor de robatori de vehicle amb intimidació, atemptat contra els agents de l’autoritat, lesions, danys i per conduir sense el permís.

El jove va passar dissabte a disposició judicial, i el jutge va deixar-lo en llibertat amb càrrec i amb una ordre d’allunyament de la víctima del robatori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics