URGENT

Malgrat presenta públicament el nou reglament de participació ciutadana

Compartiu aquesta història

Ahir al vespre es va fer la presentació en societat del projecte del nou reglament de participació ciutadana que es vol impulsar a Malgrat.

Es tracta d’un reglament nou al municipi i amb el que no comptava anteriorment el consistori, i que ahir es va voler presentar a través d’una sessió informativa amb la ciutadania.

Des de l’Ajuntament admeten que no es va comptar amb massa assistència, pel fet de tractar-se de finals de juliol i estar en una època de vacances per moltes persones, però consideraven que calia presentar-lo públicament abans que segueixi el camí cap a l’aprovació inicial al ple.

Això serà de cara al proper ple del mes d’agost, el proper dijous dia 9, quan es preveu que es pugui aprovar inicialment. Posteriorment, es posarà a exposició pública perquè la ciutadania hi pugui fer les aportacions que consideri necessàries.

La proposta de reglament ha estat consensuat conjuntament entre l’equip de govern i el grup majoritari a l’oposició.

Ramir Roger és el regidor de Participació Ciutadana a l’Ajuntament de Malgrat.

A més, segons ha avançat Roger, la intenció del consistori és poder oferir, al llarg del proper mes de setembre, un taller de sensibilització i pedagogia sobre la participació de la ciutadania en l’àmbit municipal.

Una iniciativa que gestionarà una empresa dinamitzadora, i que el regidor valora positivament per donar a conèixer la importància de la participació ciutadana en els assumptes públics.

Segons el consistori, tot plegat són “passos ferms” per avançar en matèria de participació ciutadana a Malgrat, i valoren positivament aquest tipus d’iniciatives.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics