URGENT

La Policia detecta en els darrers dies diversos casos de vehicles sense assegurança obligatòria

Compartiu aquesta història

Segons ha informat el cos local de seguretat, en les darreres setmanes s’han detectat diversos casos de cotxes que no tenien en vigor l’assegurança de responsabilitat civil obligatòria corresponent.

El passat divendres, la Policia realitzava un control a Sant Genís. Durant les tasques, es van observar al mateix carrer fins a 7 vehicles estacionats que mostraven símptomes d’abandonament i que, un cop revisats, es va poder comprovar que no tenien en vigor l’assegurança.

A la vegada, segons ha informat el cos, al llarg d’aquesta mateixa setmana també s’han detectat altres casos de vehicles que sí que estaven en circulació i que tampoc disposaven de la documentació necessària pel que fa a l’assegurança.

El caporal de la Policia Local de Palafolls, Josep Lluís Moreno, explica la importància de tenir en vigor l’assegurança, tant a nivell d’obligació legal com també de cara a poder afrontar les conseqüències d’un accident, per part de totes les parts implicades.

En aquest sentit, i tal i com explica el caporal, en cas que alguns dels implicats en un accident no tingui l’assegurança de responsabilitat civil obligatòria, a banda de comportar un problema legal, també perjudica a l’altra part implicada.

En cas que la persona, per exemple, es declari insolvent, l’altra part involucrada en l’accident no cobrarà el que li pertoca després del sinistre.

És per això que Moreno demana que, a banda de complir amb la legalitat, la ciutadania sigui responsable per evitar aquestes situacions.

Paral·lelament a aquests casos, i durant els controls, ara fa una setmana la Policia Local va detectar un cas de positiu per estupefaents.

Segons ha informat la Policia, en els darrers dies s’han realitzat diversos controls d’alcohol i drogues, que en l’època d’estiu s’incrementen per l’augment de trànsit a les carreteres. Al llarg dels propers dies, segons ha informat el cos, està previst que se’n facin més.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics