URGENT

El Casal d’Estiu tanca el primer mes i obre un agost amb menys participants

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts, el casal d’estiu de Palafolls tancava el mes de juliol, després de 30 dies plens d’activitats intenses tant pels infants i joves participants com també per l’equip de monitors.

Després del primer mes de casal, des de la direcció de l’activitat s’ha fet una valoració molt positiva del seu desenvolupament.

Els infants i joves van fer una primera excursió a un parc aquàtic, que va rebre una bona resposta per parts dels nens i nenes, i posteriorment es va fer una segona sortida a la platja.

A banda de les sortides extraordinàries, el casal ha centrat les activitats del dia a dia amb el centre d’interès de la festa major, que era la temàtica al voltant de la qual giraven la majoria de tallers i activitats lúdiques organitzades aquest juliol.

Sandra Ruiz, directora del casal, explica que aquest centre d’interès és un dels aspectes que han funcionat molt bé, alhora que també agraeix la puntualitat de les famílies a l’hora de portar i venir a recollir els infants al casal.

Un cop acabat el juliol, des d’ahir el casal ha encetat el seu segon mes, aquest cop, i com de fet ja és habitual, amb menys participants.

Són un total de 94 infants els que durant aquests propers 30 dies participaran a l’activitat, la majoria dels quals repetidors del mes de juliol.

En aquest sentit, i segons explica la directora, el fet que els grups d’infants sigiun més reduïts que no pas al juliol fa que es pugui gestionar millor l’activitat lúdicoeducativa del casal.

Per aquest mes d’agost, el casal canvia el seu centre d’interès, i aquest cop els protagonistes són els pirates i tot el món que els envolta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics