L’EMMiD rep 170 sol·licituds en els primers 10 dies de preinscripcions

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El passat dilluns 23 es va obrir el nou període de preinscripcions per l’Escola Municipal de Música i Dansa. Va ser després que l’Ajuntament anunciés que s’anul·laven les anteriors sol·licituds del mes de maig i que s’obriria un nou període adaptat al nou format educatiu del centre.

10 dies després que s’iniciés el període, s’han preinscrit un total de 170 persones al centre, unes xifres que més o menys representen el mateix nombre que les que es recollien els mateixos dies després de començar les preinscripcions el curs passat.

Les preinscripcions encaren ara els seus últims dies, i fins el proper dilluns 6 estarà obert a les sol·licituds.

Totes aquelles famílies que vulguin preinscriure el fill o filla han de fer-ho mitjançant el registre de l’Ajuntament de manera presencial –en aquest cas, dilluns serà l’últim dia– o bé per via telemàtica, adjuntant la documentació requerida.

Aquest tràmit l’han d’efectuar obligatòriament tots els alumnes que vulguin començar el curs el proper mes d’octubre, ja que d’aquesta manera des del centre es poden programar i organitzar les classes, grups i horaris.

El proper 21 d’agost es farà pública la llista d’admesos als diferents cursos de l’Escola, que es podrà consultar al taulell oficial d’anuncis de l’Ajuntament i que també s’anirà comunicant als futurs alumnes al mes de setembre.

Un cop superat aquest període, ja entre els dies 18 i 20 de setembre, s’obrirà el període de matrícula de l’EMMiD.

Aquestes darreres setmanes, el centre palafollenc ha estat al centre de la polèmica pels canvis que ha viscut a nivell formatiu plantejats de cara a aquest proper curs, pels reajustaments pressupostaris i per la gestió del professorat que hi treballa.

Tot i que en un inici el consistori havia anunciat que els preus canviarien davant del nou model formatiu, finalment el govern va fer marxa enrere i va decidir mantenir les tarifes del curs anterior, malgrat els canvis en els itineraris educatius de l’escola.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics