A Palafolls hi ha mig miler de persones a l’atur

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons les dades recollides per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, aquest passat mes de juliol Palafolls ha registrat un total de 474 persones a l’atur, 6 més que les comptabilitzades durant el juny.
En termes generals, a la comarca del Maresme la xifra de persones aturades ha tornat a baixar, tot i que de manera molt moderada. Segons indiquen les dades recollides, són 8 mesos seguits en què l’atur manté una línia en descens a la comarca. L’ocupació s’ha centrat en bona part en sectors com la indústria, l’agricultura i serveis.
Una dada destacada és la que indica que en el sector de la construcció s’ha detectat un “lleuger increment” de persones que han perdut la feina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics