Unes 4.000 persones han passat per la Mega Festa dels 80

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’esdeveniment musical s’ha celebrat aquest passat dissabte a la plaça Poppi. En aquest espai del municipi s’hi han aplegat persones vingudes d’arreu de la comarca.

Aquest dissabte, Palafolls ha tornat a ballar a ritme de la música dels anys 80. La 12ena edició de la Mega Festa ha tingut lloc a la plaça Poppi, on s’hi han aplegat una vegada més milers de persones.

Des de l’organització de l’activitat se n’ha fet una valoració més que positiva. Quim Albert és un dels responsables de l’esdeveniment.

La megafesta dels 80 a Palafolls ha congregat públic de totes les edats,  provinent no només del municipi sinó també de localitats veïnes com Malgrat de Mar, Blanes o Pineda. L’esdeveniment ha comptat amb novetats, que han tingut una bona rebuda per part del públic.

Tot i que encara se n’ha de fer un balanç més acurat de l’edició d’aquest 2018, l’organització ja s’ha posat en marxa per començar a preparar la pròxima Mega Festa dels 80 a Palafolls, que sense cap mena de dubte és un acte consolidat i un referent musical a la comarca.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics