URGENT

Remodelaran la circulació a la zona dels semàfors

Compartiu aquesta història

En determinades ocasions, accedir en vehicle al municipi de Palafolls es converteix pràcticament en tota una odissea. La problemàtica apareix en el seu principal punt d’accés: el conegut popularment com la zona dels semàfors. Es tracta d’una àrea de circulació que sovint presenta diversos conflictes, sobretot a les hores d’entrada i sortida dels alumnes a les escoles.
Ho ha recordat Miquel Àngel Marín, que és el Cap de la Policia Local de Palafolls.

Doncs per evitar aquesta i d’altres problemàtiques, des del consistori es projecta una remodelació de la zona. En aquest sentit, es preveu una reordenació pel que fa a les prioritats de circulació. A més, es connectaran els carrers Lluís Companys i Ramon Turró.
La mesura inclou facilitar la circulació i entrada als vehicles que provenen del barri Sant Lluís. Segons el projecte, tindran prioritat de pas indistintament de quina sigui la seva direcció, tant si es dirigeixen al carrer Ramon Turró, Passada o Lluís Companys.
En cas contrari, és a dir per sortir de Palafolls des del centre, els conductors es trobaran amb un senyal que els obligarà a cedir el pas per dirigir-se al barri Sant Lluís o a Malgrat de Mar.
Des del consistori palafollenc s’afirma que aquesta opció de millora de circulació a la zona dels semàfors es la millor alternativa després que se n’haguessin estudiat d’altres.
Actualment, el projecte es troba en període d’exposició pública. El pròxim pas és aprovar-lo de manera definitiva i poc després es licitarà la seva execució.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics