URGENT

Els Gegants de Palafolls, a la festa major de Malgrat

Compartiu aquesta història

Malgrat de Mar està de festa major. Les activitats dedicades a Sant Roc han començat aquest passat divendres amb tallers infantils, tabalades i correfoc amb la colla de diables. Dissabte se n’han celebrat moltes més com, per exemple, un concurs de dibuix i pintura i un torneig de futbol 7. D’entre totes, n’ha destacat la tradicional trobada de Gegants. Un acte que enguany ha arribat a la seva 57ena edició i ha comptat amb la presència activa de la colla de gegants de Palafolls.
Xavier Salicrú, un dels seus membres, ha explicat què ha significat per a l’entitat el fet de participar a la trobada de gegants de Malgrat de Mar.

La festa major de Malgrat de Mar finalitza el dia 19 d’agost.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics