Un centenar de persones, connectades a la xarxa sense fils

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de fa uns anys, Palafolls opera amb xarxa wifi. El sistema és gratuït per als veïns del municipi i un pot connectar-se a diferents espais i edificis públics.
La xarxa es va renovar el passat mes de juliol. De les hores ençà accedir-hi és més senzill. Els usuaris, un cop ubicats en el punt de connexió, tan sols han d’introduir el número de telèfon mòbil i acceptar les condicions d’ús del servei. Immediatament es rebrà un missatge amb una contrasenya i el sol·licitant ja podrà connectar-se a la xarxa.
Hem volgut anar una mica més enllà per saber si la seguretat està plenament garantida per a l’usuari quan usa el servei. El regidor de Noves Tecnologies de Palafolls, Josep Rueda, ha deixat clar que s’han implementat les mesures necessàries perquè així sigui. En cap cas, les dades d’aquells que facin servir la xarxa sense fils es veuran vulnerades.

Segons s’ha informat des del consistori, un centenar de persones són les que ja han usat el servei de xarxa sense fils. Ho han fet connectant-se en qualsevol dels punts disponibles que hi ha actualment per fer-ho, que són un total de vuit: Fòrum Palatiolo, Plaça de Poppi, Plaça de les Valls d’Ax, Plaça Major, Biblioteca/ Esplanes, Piscina, Local Jove Can Batlle i Camp de Futbol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics