Una palafollenca al rally Catalunya-Costa Daurada

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Una palafollenca es prepara per a participar al Rally Catalunya-Costa Daurada. Laura Camps -de 30 anys d’edat- forma part de l’equip que encapçala Anna Tallada. Ho fa com a co-pilot i a les seves espatlles la suficient experiència dins i fora del circuit del món dels rallyes. Una afició que li ve des que era petita.

Laura Camps ha assenyalat que s’ha d’estar ben preparada per a participar en aquesta competició, ja que es tracta d’un rally especialment dur. Camps també ha subratllat que el seu és un dels pocs equips femenins que en formaran part.

El Rally Catalunya Costa-Daurada arriba enguany a la seva 54ena edició i es disputarà entre els dies 25 i 28 d’octubre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics