Nou outlet de roba a Palafolls

Foto: Fundació Molí d'en Puigvert
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
foto: Fundació Molí d’en Puigvert

Palafolls continua obrint botigues dedicades la inserció laboral de persones amb algun tipus de discapacitat.
Doncs bé, tot just fa uns dies, se n’ha inaugurat una altra. La nova botiga segueix les passes de les seves predecessores i donarà feina a persones amb malaltia mental. En aquest cas, la nova botiga es dedica a la venda de roba, bosses i complements exclusius d’una reconeguda marca de moda. L’establiment es troba ubicat al carrer Major. El comerç és obert des del dia 9 d’agost, però la seva inauguració oficial s’ha previst per al pròxim mes de setembre, segons s’ha anunciat.

Així doncs, amb la posada en marxa d’aquest nou establiment són 7 ja les botigues de característiques similars que es poden trobar al centre de Palafolls. Recordem que aquest tipus de botigues són concretament outlets de moda. Tots ells gestionats des de la Fundació Privada Molí d’en Puigvert. La iniciativa forma part del Projecte Palafolls Compra Social, que actualment dona feina a una seixantena de persones que es troben en procés de rehabilitació laboral.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics