La sardanista de Malgrat fa 90 anys

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Enguany, l’agrupació sardanista de Malgrat de Mar celebra els seus 90 anys d’història. Amb motiu d’aquest aniversari, l’entitat ha organitzat un seguit d’actes. Dissabte dia 13 d’octubre -data en què es va constituir de manera oficial l’agrupació- tindrà lloc una exposició i un homenatge a les persones que han format part de l’entitat al llarg d’aquests 90 anys. Tal i com no pot ser d’una altra manera també hi haurà un concert de sardanes, precisament al local que va veure néixer l’agrupació sardanista.
Montserrat Clapers, és la presidenta de l’entitat.

Amb la vista posada al futur més immediat, la presidenta de l’agrupació sardanista considera que la manca de relleu generacional és una de les qüestions que cal abordar amb profunditat. Tot i que des de l’entitat, de moment, se’n van sortint gràcies a totes les persones de les qui reben constantment la seva col·laboració.

D’altra banda, recordar que el primer diumenge d’octubre, l’agrupació sardanista de Malgrat de Mar celebrarà la diada dedicada a la 44 edició de l’Aplec de la Sardana. Serà al lloc dels darrers anys, el parc Francesc Macià.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics