Es comença a repartir el programa de la Festa Major d’enguany

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de fa uns dies, diversos palafollencs ja han començat a rebre a casa seva el programa de l’edició d’enguany de la Festa Major, que començarà el proper divendres 7 de setembre.

La Festa s’encetarà amb el pregó, que aquest cop s’escenificarà amb una versió del conegut musical “Priscil·la, Reina del Desert”, una obra que té com a protagonistes a 3 Drag Queens que viatgen pel desert australià.

Un dels espais que enguany, i com a novetat, serà protagonista, serà el recentment estrenat parc de les Rentadores, que serà inaugurat oficialment amb el concert de Guillem Roma, un cantautor manlleuenc que portarà la seva música en aquest espai del centre de Palafolls el diumenge dia 9 al vespre.

No serà l’única activitat que es farà en aquest parc, ja que l’endemà dilluns l’espai acollirà la instal·lació de dues activitats d’escalada pels infants de fins a 12 anys, com són un rocòdrom i un gran pal per enfilar-se. Tot plegat s’oferirà durant tot el matí de manera gratuïta.

A banda d’aquestes novetats, la Festa Major de Palafolls no s’oblida d’incloure al programa d’actes activitats com els Sopars a la Fresca, que es faran del 8 al 10 de setembre, el correfoc, els castells o les Barraquetes infantils.

Un altre dels punts destacats de la Festa Major seran també els concerts nocturns de l’Alter Festa, que enguany amplia amb una nit més els seus concerts.

Les barraques i la música començaran el mateix divendres de pregó amb una sessió de DJ’s, i fins el dilluns 10 a la nit hi haurà les actuacions de grups com KOP, la Banda Biruji o els palafollencs Punks & Company, entre d’altres bandes que ompliran de música la plaça de Poppi cadascun d’aquests dies, de dos quarts d’11 de la nit fins a les 4 de la matinada.

La Principal de la Bisbal, orquestra que durant la meitat del segle passat va ser un dels conjunts de referència a Palafolls per la Festa Major, torna aquest any a la programació.

Abans de l’inici dels dies de Festa Major, aquest proper cap de setmana el nostre municipi ja viurà unes primeres activitats que serviran d’avantsala de la Festa, com la cercavila de gegants, la trobada de puntaires i el concert del Guaita, que enguany se celebra aquest proper dissabte dia 1 a la nit, a la Glorieta del Doctor Torner.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics