URGENT

Sant Genís tanca amb bona participació l’edició d’enguany de les seves Festes

Compartiu aquesta història

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat la Festa Major de Sant Genís, una cita que celebra la festivitat d’aquest sant, el dia 25 d’agost.

Enguany, les festes van iniciar-se el divendres a la tarda, amb una ruta històrica pel poble a càrrec del divulgador local Xavier Salicrú, amb l’església de Sant Genís i les masies com a principals elements de la passejada, i amb un miler d’anys d’història a darrere.

Una activitat que servia per donar el tret de sortida a la programació, que continuava dissabte a la tarda amb l’animació i els jocs infantils i xocolatada, seguides del sopar popular i el Ball de Festa.

La presidenta de l’Associació de Veïns de Sant Genís, Teresa Salichs, ha fet una valoració molt positiva de l’acollida que han tingut les activitats, tant aquestes com també les que van omplir la jornada d’ahir diumenge, com han estat l’Ofici solemne, les sardanes de la Cobla Palafolls i les havaneres d’Els Cremats.

En aquest sentit, la presidenta es mostra satisfeta tant per la participació de la gent als diversos actes com també per la col·laboració de comerços i persones en la preparació de les festes.

Un dels canvis d’última hora a les Festes de Sant Genís va ser l’absència de la Coral Palatiolo, que finalment no va actuar a l’Ofici Solemne d’ahir diumenge.

Un cop acabades la Festa Major, Sant Genís es prepara per les festes de Sant Sebastià, ja de cara a l’hivern, una celebració que tal i com destaca Salichs porta igualment força feina.

En aquest sentit, però, i malgrat ser poca gent a la junta, la presidenta destaca i agraeix la resposta de la ciutadania a l’hora de participar dels actes organitzats, així com de la col·laboració de particulars, negocis i també de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics