S’obren les preinscripcions per l’Escola d’Adults

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’avui dimarts i fins el proper dijous dia 6 de setembre s’obre el període per preinscriure’s als diversos cursos que aquest any ofereix l’Escola d’Adults.

Es tracta d’una oferta formativa que inclou des de cursos d’idiomes en diferents nivells, dins dels quals s’hi inclouen els cursos d’alfabetització, del graduat en educació secundària, així com també cursos de preparació per les proves d’accés a graus superiors.

Per tal d’inscriure’s, a partir d’avui les persones interessades ja poden dirigir-se a l’Ajuntament, on hauran de presentar una instància per tal de sol·licitar la plaça al curs, de manera presencial i conjuntament amb el document que es facilita a les mateixes dependències municipals, o bé també via telemàtica a través del web municipal, on hi ha l’enllaç per poder fer la preinscripció amb el mateix procediment.

A la vegada, des de l’Ajuntament també es fa una crida a la ciutadania per tal que exposin suggerències i inquietuds per tal d’ofertar els cursos.

Anna Rovira és la tècnica d’ensenyament de Palafolls.

L’Escola Municipal d’Adults ha programat un total de 12 cursos per aquest any. L’any passat, l’oferta formativa en l’àmbit dels idiomes es van ampliar en la llengua anglesa, que va passar a tenir dos grups de conversa, de nivell bàsic i avançat.

En aquest sentit, els cursos es divideixen en nivells, adaptats als coneixements de cada alumne i fent una petita prova de nivell en cas de ser necessari.

Els cursos que més demanda han tingut al llarg dels anys són el graduat d’educació secundària i l’accés a grau mitjà, tot i que també han tingut bona rebuda l’anglès i l’alfabetització en català i castellà.

Per a més informació o en cas de dubte, de manera paral·lela al procés d’inscripció l’Ajuntament també ofereix atenció al públic els matins dels dimarts, dimecres i dijous de dos quarts d’1 a 2 del migdia i dimarts a la tarda de 5 a 7.

Les persones interessades poden trobar més informació al web municipal www.palafolls.cat, on s’ha creat un apartat amb tota la informació dels cursos de l’EDAP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics