URGENT

Els contenidors soterrats estaran operatius fins a finals d’any

Compartiu aquesta història

En els darrers dies, els veïns de Palafolls han tornat a observar com es tornaven a obrir els contenidors soterrats, que fins ara estaven precintats.

En un inici, la previsió del consistori era poder utilitzar el camió especialitzat en la recollida d’aquests contenidors, cosa que no ha estat possible fins passats dos mesos des que es va començar a instaurar el canvi del sistema de recollida selectiva.

Finalment, l’Ajuntament ha pogut llogar el camió per fer la recollida en aquests punts, que s’han reobert i que segons el consistori restaran a disposició de la ciutadania fins a finals d’any, quan ja s’arribarà a l’etapa final de la transició cap al nou sistema de recollida d’escombraries.

En el moment en què s’implementi de manera definitiva el nou sistema, aquests contenidors ja no s’utilitzaran, ja que no compliran amb la normativa.

Ho ha explicat el regidor de Serveis de l’Ajuntament de Palafolls, Martí Victòria.

En aquest sentit, segons explica el regidor, el nou sistema serà unificat, amb tots els contenidors iguals, que arribaran fins a la xifra de 280, un nombre major dels que hi havia fins ara a Palafolls.

El canvi de sistema, que es començar a implementar a mitjans del passat mes de juny, va suscitar polèmiques entre la ciutadania.

Victòria, en aquest sentit, ha admès que el principi va ser “caòtic”, però considera que amb les setmanes s’ha millorat molt, tot i que encara queda feina per fer.

El nou sistema de recollida selectiva a Palafolls es va implementant durant aquests mesos, i l’Ajuntament preveu que entri en ple funcionament a principis de l’any que ve.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics