Un centenar de surfistes participen demà al Gran Premi Paddle Surf Costa Brava de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’una cita inclosa fins del Circuit Català de Surf, i compta amb dos recorreguts, destinats a dos nivells. Per una banda, els debutants, que recorreran 4 quilòmetres, i per l’altra els avançats, que en completaran un total de 9.

Pràcticament un 80% dels surfistes que hi participaran són de nivell debutant, però en tots dos casos l’objectiu és practicar el paddle surf i passar una estona entretinguda a l’hora que es gaudeix dels paisatges de la Costa Brava.

Tot plegat s’iniciarà demà a les 6 de la tarda des de la badia de Blanes. Els debutants faran dues voltes a un circuit que anirà des del Club de Vela Blanes fins a la platja de S’Abanell, d’on aniran fins al checkpoint fora de l’aigua i tornaran al punt d’inici.

Per la seva banda, els avançats faran un recorregut per les cales més emblemàtiques de Blanes, com Santa Anna, Sa Forcanera, la Cala Bona i S’Agulla.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, tots els participants al Gran Premi tindran la possibilitat d’assistir a una excursió guiada per les cales de la Costa Brava, que sortirà a la 1 del migdia des de la badia, prèvia a la competició.

El Gran Premi de Paddle Surf Costa Brava s’acabarà amb l’entrega de premis i obsequis a les instal·lacions del Club de Vela Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics