El PSC de Malgrat considera que el projecte de la nova pista polivalent és insuficient pel municipi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El grup socialista a l’Ajuntament de Malgrat ha presentat al·legacions al projecte per construir una nova pista polivalent a tocar el camp de futbol municipal.

Es tracta d’un nou espai que, segons el govern malgratenc, ha de servir per donar resposta a la demanda d’activitats dels clubs locals, que sovint es troben sense espais on poder dur a terme els seus entrenaments.

El PSC, però, no veu amb bons ulls el projecte plantejat, que considera “incomplet” i que “no estarà a l’alçada de les entitats i dels ciutadans malgratencs”.

Els socialistes retreuen al govern de Carme Ponsa que construeixi una pista sense vestuaris, accessos ni serveis, que no estigui tancada, i que no tingui insonorització, climatització o estacionament.

En aquest sentit, la formació creu que el soroll pot molestar els veïns de la zona i que la manca de tancament i climatització pot ser una problemàtica en determinades èpoques de l’any.

El grup del PSC, a l’oposició, ha presentat al·legacions al projecte per tots aquests punts, i lamenta que hagin estat rebutjades per Junts per Malgrat, PdeCAT, ERC i la CUP, els quatre grups que formen el govern municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics