URGENT

El PSC de Malgrat considera que el projecte de la nova pista polivalent és insuficient pel municipi

Compartiu aquesta història

El grup socialista a l’Ajuntament de Malgrat ha presentat al·legacions al projecte per construir una nova pista polivalent a tocar el camp de futbol municipal.

Es tracta d’un nou espai que, segons el govern malgratenc, ha de servir per donar resposta a la demanda d’activitats dels clubs locals, que sovint es troben sense espais on poder dur a terme els seus entrenaments.

El PSC, però, no veu amb bons ulls el projecte plantejat, que considera “incomplet” i que “no estarà a l’alçada de les entitats i dels ciutadans malgratencs”.

Els socialistes retreuen al govern de Carme Ponsa que construeixi una pista sense vestuaris, accessos ni serveis, que no estigui tancada, i que no tingui insonorització, climatització o estacionament.

En aquest sentit, la formació creu que el soroll pot molestar els veïns de la zona i que la manca de tancament i climatització pot ser una problemàtica en determinades èpoques de l’any.

El grup del PSC, a l’oposició, ha presentat al·legacions al projecte per tots aquests punts, i lamenta que hagin estat rebutjades per Junts per Malgrat, PdeCAT, ERC i la CUP, els quatre grups que formen el govern municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics