L’EMMiD ocupa més de 240 places pels diversos grups del curs vinent

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ja ha fet pública la llista definitiva d’admesos per aquest proper curs de l’Escola Municipal de Música i Dansa.

En total, s’han ocupat 159 places de les ofertades en l’àmbit de música, en alguns cursos amb totes les places ocupades i/o amb empats en la llista d’adjudicacions, i en altres casos amb places vacants.

En el cas de la dansa, són 84 el total de places ocupades, i només hi ha alumnes en llista d’espera en el grup de Melody. En el cas del grup de Flamenc iniciació, tal i com ha anunciat el consistori, finalment no s’obrirà per no haver assolit el mínim de places exigides.

Per tot plegat, el consistori ha fet públiques les llistes detallades amb les referències perquè els preinscrits puguin consultar la seva admissió o no al centre.

Davids Martínez, director de la banda de Palafolls, ha fet una valoració positiva de les xifres de places ocupades, observant com s’han omplert els grups de piano, guitarra o bateria, tot i que s’han d’acabar d’omplir els instruments de vent.

Malgrat tot, Martínez apunta que eren les previsions que s’havien fet inicialment.

En aquest sentit, en el cas dels alumnes empatats després de la baremació, l’Ajuntament ha anunciat que aquest migdia es duu a terme un sorteig públic per resoldre els empats, el resultat del qual es farà públic aquest proper divendres al tauler d’anuncis de l’Ajuntament i al web municipal, amb el que serà ja la llista definitiva d’alumnes.

A partir de llavors, és important que els admesos marquin al seu calendari els dies 18, 19 i 20 de setembre, que són les dates en què han de formalitzar la matrícula, tràmit sense el qual perdrien la plaça.

Xifres a banda, Martínez ha explicat que de cara a aquest proper curs es vol continuar apostant per la música grupal al centre, un objectiu que sempre es marca l’escola.

El nou curs 2018-2019 de l’EMMiD començarà el dilluns 1 d’octubre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics