URGENT

La piscina tanca avui la temporada d’estiu amb 11.000 visites

Compartiu aquesta història

Avui dimecres, la piscina municipal diu adéu a la temporada d’estiu amb un última jornada de bany oberta a tota la ciutadania.

Igualment com el primer dia en què es va inaugurar la temporada, avui la piscina tanca amb una jornada gratuïta per tothom qui vulgui aprofitar les últimes hores per refrescar-se.

Segons dades facilitades per l’Ajuntament, enguany, la piscina ha tancat la temporada amb unes xifres similars registrades l’estiu passat.

En aquest sentit, aquest cop s’han registrat un nombre aproximat d’11.000 visites, comptant les entrades diàries, els caps de setmana i abonaments.

Això significa un lleuger increment d’entrades en comparació amb el que es va registrar ara fa un any, quan van ser poc més de 10.800 els visitants que van acostar-se fins a la piscina durant els mesos d’estiu. És, per tant, un 1,5% més que ara fa un any.

El nombre d’abonaments de temporada venuts, per la seva banda, també han augmentat lleugerament en comparació  a la temporada passada. Ha estat poc més d’un 16,5% més dels que es van vendre a l’estiu del 2017. Aquest cop s’han venut 175 abonaments, mentre que l’any passat van ser uns 150.

Una de les treballadores de la piscina, la Gemma, explica que com és habitual el juliol és el mes amb més afluència de gent, mentre que l’agost es nota un descens en el nombre d’entrades, pel fet que molta gent sigui fora de vacances.

Segons explica, la majoria de visitants de la piscina són públic familiar.

En general, els usuaris de la piscina municipal de Palafolls estan satisfets amb el servei que dóna, i valoren sobretot poden assitir en franges horàries o en dates on l’assistència és menor i hi ha més tranquil·litat.

A la vegada, alguns d’ells també consideren que les tarifes d’entrada podrien ser més econòmiques.

Enguany, els preus per accedir a la piscina municipal s’han mantingut similars que anys anterior, tot i que en alguns casos han pujat lleugerament, com per exemple en el cas dels caps de setmana.

En aquest cas, els menors de 3 anys han continuat accedint gratuïtament, mentre que els infants de fins a 14 anys han pagat 3 euros, els adults a partir de 15 anys n’han pagat 3,50 i els jubilats, pensionistes i persones dependents han pagat 2 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics