URGENT

Un motorista ferit lleu en un xoc als semàfors de Palafolls

Compartiu aquesta història

Ahir a la tarda, la zona dels semàfors de Palafolls, a la carretera d’accés a la Costa Brava, va tornar a ser escenari d’un nou accident, aquest cop sense conseqüències greus.

Segons ha informat la Policia Local, un cotxe i una moto van xocar a l’encreuament dels semàfors. Segons sembla, un dels dos conductors no hauria respectat les indicacions del semàfor, cosa que hauria provocat la topada.

El motorista, de resultes del xoc, va haver de ser evacuat ferit lleu a l’Hospital de Blanes per poder practicar-li les atencions mèdiques pertinents.

Ara les autoritats investiguen quina hauria estat la causa de l’accident, el segon que es produeix en aquesta zona d’accés a Palafolls en menys d’una setmana.

Paral·lelament a aquest accident, el cos de la Policia Local va haver d’actuar la mateixa tarda d’ahir dimarts en dos altres accidents a Palafolls, el segon dels quals amb l’alcohol com a protagonista.

Segons el cos, es va produir una topada a l’encreuament on conflueixen l’avinguda Pau Casals i els carrers de Baix, Pompeu Fabra i Major.

Havent practicat les proves d’alcoholèmia, el conductor va donar positiu amb un resultat de 0,73 mg/l d’aire expirat, una xifra que va obligar als agents a obrir diligències penals.

El tercer accident, de menys importància i sense haver de lamentar cap ferit, es va produir a l’alçada del Bar Cosita Rica, situat a l’avinguda Costa Brava.

Els agents policials, que van arribar més tard a la zona degut a les actuacions de l’accident anterior, van ser requerits simplement per poder dur a terme la declaració amistosa d’accident entre els implicats, sense més conseqüències d’importància.

 

Foto: Policia Local de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics