Joventut repartirà polseres contra les agressions masclistes a les barraques de l’Alter Festa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Enguany, la Festa Major de Palafolls referma la seva postura contra les agressions masclistes.

A principis d’aquesta setmana, us avançàvem que el col·lectiu feminista Femifolles ampliaria les seves accions en aquest àmbit dins de la Festa Major, aquest cop també amb l’emissió de falques entre els concerts per conscienciar i alertar sobre possibles agressions i també amb la difusió de cartells per poder avisar en cas de ser víctima o de presenciar alguna agressió durant les festes.

Ara, des de l’Àrea de Joventut de Palafolls s’ha anunciat que enguany també es repartiran polseres en les diferents barraques, emmarcades en la campanya del “No és no”.

Sergi Perpinyà, tècnic de joventut del Local Jove de CAn Batlle, explica que les polseres han estat facilitades per la Diputació, i destaca que enguany hi ha hagut col·laboració entre el grup feminista Femifolles i l’Àrea de Joventut per tal d’ampliar l’abast de la campanya de conscienciació de cara a les barraques.

Tot i que les barraques no comptaran amb cap Punt Lila, enguany s’ha volgut incrementar la presència de missatges de la campanya, tant a través dels cartells i les polseres com també amb les falques i les pancartes.

Perpinyà destaca que, durant tot l’any, al Local Jove de Can Batlle es duen a terme diferents activitats en l’àmbit de la conscienciació contra les agressions i la violència masclista, i que sempre que es pot es treballa amb els joves sobre aquesta problemàtica social.

Paral·lelament a les accions que es fan des del col·lectiu Femifolles i l’Àrea de Joventut, partits com ERC han anunciat que també se sumaran a la lluita contra les agressions masclistes repartint 500 polseres liles, que es poden obtenir gratuïtament pels diversos canals de comunicació de la formació i del Jovent Republicà de Palafolls.

A través d’un comunicat, el partit ha volgut mostrar el seu compromís amb una festes lliures de violència masclista, i ha volgut donar suport a iniciatives feministes al municipi, com el de l’Assemblea Feminista Femifolles.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics