URGENT

La zona verda deixa 3 vegades més multes que l’estiu passat

Compartiu aquesta història

Aquest passat dissabte 15 de setembre era la data fixada al calendari per finalitzar amb el període d’aplicació de l’estacionament de zona verda al barri de Sant Lluís.

El període va iniciar-se  just fa 3 mesos, el passat 15 de juny, i ha servit perquè els residents a Palafolls hagin pogut estacionar en aquests espais reservats a tal efecte, principalment per l’increment de visitants a la zona per l’activitat estival del parc aquàtic.

3 mesos després i un cop s’ha acabat la limitació d’estacionament restringit, la Policia Local de Palafolls ha fet balanç d’aquest nou període amb la zona verda, que va començar a aplicar-se ara ja fa 5 estius.

Segons ha informat el cos, en total s’han interposat 215 sancions en aquest àmbit, cosa que significa un increment de més del triple que ara fa un any, quan van ser 65 les multes imposades.

Segons el cap de la Policia Local de Palafolls, Miguel Ángel Marín, això es deu a un increment del control de la zona.

El cap del cos local de seguretat ha explicat també que a partir d’ara la senyalització vertical de la zona verda quedarà fixa durant tot l’any, ja que els nous senyals ja indiquen les dates en les quals entra en vigor l’estacionament restringit i ja no cal retirar-les de la via pública.

Paral·lelament, la Policia Local ha hagut d’actuar en aquests darrers dies en nous accidents que s’han produït al nostre municipi.

El darrer ahir diumenge, quan es va haver d0’intervenir en un accident entre dues motocicletes al Camí antic de Tordera.

Segons ha informat el cos local de seguretat, es va produir un raspat lateral i com a conseqüència una de les dues motos va sortir de la via.

El conductor va haver de ser traslladat en helicòpter cap a l’Hospital Trueta de Girona, on va ser ingressat.

Dos dies abans, divendres a la tarda, es va produir un altre accident al nostre municipi. Aquest cop va ser per una sortida de la carretera d’un vehicle que circulava per la carretera d’accés al barri de Sant Lluís des de Malgrat, a l’alçada de la residència per gent gran.

Segons ha informat la Policia, el conductor del vehicle accidentat va donar positiu al resultat de la prova d’alcoholèmia, i es van instruir diligències penals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics