URGENT

Comencen les afectacions viàries a l’entrada de Blanes per les obres de la nova rotonda de Ca la Guidó

Compartiu aquesta història

Des d’avui dimarts i durant 3 mesos, la carretera de Blanes a Tordera, la GI-600, viurà afectacions en la seva circulació per les obres de construcció de la nova rotonda de Ca la Guidó.

El tall afecta des d’avui el carril de baixada de la Carretera d’Accés a la Costa Brava, des de l’alçada del Carrer Mas Florit fins la Rotonda dels Focs, situada a la cruïlla entre les carreteres GI-600 i GI-682.

L’altre carril de sortida de la Carretera de Tordera, que va amunt, no resultarà afectat. Per tot plegat, des d’avui per accedir a Ca la Guidó cal fer-ho a través del desviament provisional per obres.

Des d’ahir s’han estat instal·lant diversos cartells i plafons per informar d’aquesta mesura i de les rutes alternatives.

Els motius del tall, prèviament anunciats per l’Ajuntament de Blanes, responen a les obres de construcció de la reivindicada rotonda de Ca la Guidó.

Unes obres que han començat pels treballs previs de millora de la xarxa pluvial de la zona, que es consideraven necessaris abans de començar a construir la rotonda.

Aquestes obres de millora van començar a fer-se ara fa dues setmanes, i el consistori calcula que s’allargaran uns tres mesos aproximadament, per la qual cosa podria estar enllestida entre finals d’aquest 2018 i principis del 2019.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics